Kinderyoga Amsterdam Watergraafsmeer oost Diemen Erna Rabbers

YOGA VOOR KINDEREN

Kinderyoga

Helden Yoga op woensdagmiddag 16.00-17.00 uur voor kinderen van 4-10 jaar oud.
Maandelijkse ouder & kind workshops op 24 februari, 31 maart, 28 april, 19 mei en 30 juni van 15.00-16.00 uur.

Bij Helden Yoga beleven de kinderen avonturen via wisselende thema’s: onder andere seizoenen, landen, feesten, kinderboeken,(kracht) dieren, tegenstellingen, actualiteiten en onderwerpen die kinderen van nu bezig houden komen voorbij.

Tijdens de lessen vertellen we maar zijn we ook stil, we doen allerlei yogahoudingen, praten we over deugden, werken we samen, is er inspanning en ontspanning, zijn we creatief aan het werk en doen we nog veel meer.

Door mee te doen aan Helden Yoga ervaart een kind positiviteit en vriendelijkheid ten opzichte van zichzelf en de ander, herkent en respecteert het kind eigen emoties en die van een ander, ervaart een kind rust in het hoofd en lichaam maar ook actie en energie. Verder hebben we een hele hoop plezier met elkaar!
Bij mooi weer houden we een Helden Yogales in Park Frankendael!

Tijdens de ouder & kind workshops gaat het om samen bezig zijn, verbintenis zoeken met elkaar, plezier maken en van elkaar genieten.
Het woord “ouder” is hier overigens een relatief begrip. In plaats van één ouder / verzorger kan dat ook opa, oma, de oppas, tante of een oom zijn! Ervaring is geen must!

Kosten

Proefles: gratis
Losse les: € 12,50
4-rittenkaart: € 38
10-rittenkaart: € 90

Voor de ouder/ verzorger bij de ouder- kind workshops zijn de kosten 10,00 euro, de les van het kind wordt verrekend op de 10-lessenkaart.

Het bedrag dient voor aanvang van de eerste les te zijn betaald op rekeningnummer NL 88 RABO 0326 2464 28 tnv H. Rabbers ovv Helden Yoga, de naam van uw kind en de startdatum van haar / zijn lessen. Bij contante betaling wel graag gepast betalen.

Aanmelden en informatie:
Erna Rabbers
info@heldenyoga.nl
06-52052797
Kvk: 70913927