Kinderyoga Amsterdam Watergraafsmeer oost Diemen Erna Rabbers

YOGA VOOR KINDEREN

Kinderyoga

Helden Yoga op woensdagmiddag 16.00-17.00 uur voor kinderen van 4-10 jaar oud.

Bij Helden Yoga beleven de kinderen avonturen via wisselende thema’s: onder andere seizoenen, landen, feesten, kinderboeken,(kracht) dieren, tegenstellingen, actualiteiten en onderwerpen die kinderen van nu bezig houden komen voorbij.

Tijdens de lessen vertellen we maar zijn we ook stil, we doen allerlei yogahoudingen, praten we over deugden, werken we samen, is er inspanning en ontspanning, zijn we creatief aan het werk en doen we nog veel meer.

Door mee te doen aan Helden Yoga ervaart een kind positiviteit en vriendelijkheid ten opzichte van zichzelf en de ander, herkent en respecteert het kind eigen emoties en die van een ander, ervaart een kind rust in het hoofd en lichaam maar ook actie en energie. Verder hebben we een hele hoop plezier met elkaar!
Bij mooi weer houden we een Helden Yogales in Park Frankendael!

Data ouder- en kind workshops: zaterdag 19 januari, 23 februari, 23 maart, 13 april, 25 mei en 29 juni van 11.00 - 12.00 uur.

Tijdens de ouder & kind workshops gaat het om samen bezig zijn, verbintenis zoeken met elkaar, plezier maken en van elkaar genieten.
Het woord “ouder” is hier overigens een relatief begrip. In plaats van één ouder / verzorger kan dat ook opa, oma, de oppas, tante of een oom zijn! Ervaring is geen must!

Kosten

Proefles gratis
Losse kinderyoga les 12,50 euro
4-ritten kinderyoga les 38 euro
10-ritten kinderyoga les 90 euro
Losse ouder- en kind les 5 euro (als je kind de reguliere lessen volgt)
Losse ouder- en kind les 15 euro (samen)
4-ritten ouder- en kind les 55 euro (samen)

Het bedrag dient voor aanvang van de eerste les te zijn betaald op rekeningnummer NL 88 RABO 0326 2464 28 tnv H. Rabbers ovv Helden Yoga, de naam van uw kind en de startdatum van haar / zijn lessen. Bij contante betaling wel graag gepast betalen.

Aanmelden en informatie:
Erna Rabbers
info@heldenyoga.nl
06-52052797
Kvk: 70913927